Ada de With

Wat is Quantum Manifestatie hypnose?

Quantum Manifestie Hypnose (QM) is ontwikkeld door Priscilla Tielman vanuit de Quantum Healing Hypnose Therapie (QHHT) van Dolores Cannon. 

QM hypnose is een krachtig middel om meer inzicht te krijgen in wie je nou werkelijk bent vanuit een ruimere werkelijkheid dan alleen onze dagelijkse werkelijkheidsbeleving. Het is een mogelijkheid om contact te krijgen met je onbewuste velden waarin veel informatie ligt opgeslagen. 

QM hypnose kun je omschrijven als een reis van het bewustzijn door verschillende lagen.

Tijdens de hypnose komen je hersenengolven in de theta trillingsvelden waarin het onderbewustzijn, het sub-bewustzijn, naar voren komt. (Meer uitleg over de hersengolven onder kopje: Uitleg Hersengolven) In het onderbewustzijn wordt alles opgeslagen wat in het bèta bewustzijn geen functie heeft als ook vergeten gebeurtenissen en trauma velden. Vaak zitten er in het onderbewustzijn blokkades waar we geen zicht op hebben maar ons toch belemmeren in ons functioneren en in ons levens geluk.

In een sessie kunnen er energetische mind-, hart- en bewustzijnsverruimende ervaringen plaats vinden, overstijgend aan het dualistisch denken en deze materiewereld. Hierin kijk ik met je mee en ondersteun en participeer ik met mijn heldere waarnemen in deze velden vanuit mijn gevoel, gericht op: KOM IN JE EIGEN AUTONOME KRACHT!

Tijdens de sessie gaat het om: Besef, Inzicht en Bekrachtiging.

  • Besef: waar bevind je, welke realiteit, welke velden ervaar je.
  • Inzicht: jouw herinneringen, beelden en dwarsverbanden aan dingen die je NU voelt.
  • Bekrachtiging (Galactic Command): vanuit jouw eigen vibratiekracht draaien we situaties om in jezelf en het nieuwe staat van zijn bekrachtigen we. 

Het is navigeren tussen verschillende velden en trillingen. Tijdens het voorgesprek leg ik je uit wat deze (wiskundige geometrie en organische geometrie) velden voor mij betekenen, hoe de quantum fysica werkt,  en wat dat inhoudt in deze wereld. Het komt erop neer dat het quantum veld aansluit op de trillingen van waaruit jij leeft, door de bewuste of onbewuste keuzes die jij maakt, zoals bijvoorbeeld keuzes waarbij je aansluit op (gedachten) systemen, keuzes als reactie op een (bewust of onbewust) trauma, of keuzes vanuit je eigen autonome bewustzijn. Hoe meer je vanuit je autonome bewustzijn leeft, hoe meer doorstroming in je levensenergie, vrijheid en geluk je zult ervaren, het levensveld sluit aan. Kom langs voor een sessie en geef jezelf een krachtige impuls om meer in je eigen kracht te gaan staan!