Ada de With

Voorstellen

Ada de With (1954)

Ha mooi mens, leuk je hier te ontmoeten, mijn naam is Ada. Mijn motto in het leven is: ‘Het is niet altijd wat het lijkt’. Er is iets mega groots in de wereld als ook in onszelf gaande, en dat heeft duidelijkheid nodig in onszelf.

Al toen ik jong was, besefte ik dat ieder mens zijn eigen unieke reis gaat. Ik voelde me anders dan anderen want door mijn helder-zien en weten zag ik als tiener lichtwezens, voelde of wist ik soms als iemand lag te sterven of reeds overleden was, wist ik het mogelijke ziektebeeld of wist ik dingen van te voren. Zie ook mijn boek ‘Echo van het Eeuwige Leven’ 2014 (op aanvraag te koop via deze website). 

Mijn leven ging niet altijd over rozen en ik heb de nodige barrières in mijzelf overwonnen, zoals in 2007 toen ik een forse verstoring kreeg in mijn lijf. De Westerse Geneeskunst koppelde het stempel MS multiple sclerose. Maar ik heb dit met eigen kracht overwonnen. Mijn benadering is in mezelf  zijn en me bewust zijn vanuit welk veld ik waarneem. In welke gemoedstoestand bevind ik me. Daaruit voel ik dan wat ik ervaar in de emotie. Kan ik dat aanvaarden?

In de natuur ervaar ik bewuster mijn autonome vrijheid en voel me daar los van de dualiteit. En ik ervaar de verbinding met al het leven in alle lagen en in alle werelden en dat geeft me een gevoel van oneindige rust. Daarbij geeft mijn hobby fotografie veel plezier, vooral als ik de trilling, de magie van de oorsprong, terug zie in de foto`s. Bij het piano spelen en daarbij zelf klanken en zingen, voel ik meestal het levensveld in een rechtstreekse verbinding met de bronveldkracht.

Nu weet ik wie ik werkelijk ben, een reiziger uit een andere wereld, mijn bewustzijn ingelogd in dit lichaam, in deze tijd als mens hier op aarde. Om mezelf te bevrijden van de bezettingsmachten, de controlehouders, zonder ze uit te sluiten. Om uit het systeemdenken, geleide gedachten en vanzelfsprekende gedicteerde velden te stappen en mijn oorspronkelijke vrijheid weer terug te halen. Om op te staan uit onevenwichtige situaties en samen met vele andere mensen in deze organische en artificiële wereld de kracht van het leven in natuurlijke vibratie te laten stromen. En om anderen, zoals jij, te ondersteunen in hun levensreis.


Ada de With (1954)