Ada de With

Testimonials

 

Om voor u als lezer mijn begeleiding concreet te maken, zijn mensen gevraagd hun verhaal te doen.

 

“Wat een prachtige krachtige vrouw is Ada. Zij werkt heel puur en met haar heb ik diepe verbindingen kunnen maken met het levensveld. Zij geeft een geborgen omgeving, waardoor ik mij volledig veilig voel bij haar en compleet mijzelf kan zijn. En mij open kan stellen voor kosmisch contact, wat vele diepgaande informaties, frequenties en inzichten geeft. 

Ik heb zoveel respect en waardering voor Ada hoe zij op haar eigen unieke manier haar werk voor het levensveld vormgeeft. Ze blijft heel trouw aan zichzelf en haar eigen hart en daarmee houdt ze het heel zuiver en voel ik ook het zuivere kosmische contact wat er ontstaat. Wat een prachtige krachtige ervaring om met haar samen te zijn, heel wezenrijk en oorspronkelijk. Graag tot ziens”. A. Bos

Dankbaar.

Ik had nog geen ervaring met hypnose en wist niet goed wat ik kon verwachten. Door de vragen die je zelf thuis al kan bedenken en opschrijven ben je al bezig met de voorbereiding. Bij het gesprek vooraf en mijn vragen die we samen doornemen en bespreken wordt er een veilige en liefdevolle omgeving gecreëerd en voelde ik mij heel erg op mijn gemak en ook welkom met al mijn vragen. Ada verdiepte zich echt in mijn verhaal en was erg geïnteresseerd.

Ze neemt de tijd voor iedere vraag. Bij het terugluisteren van de opname reisde ik meteen weer mee en weer voelde het erg vertrouwd en fijn. Ik werd er weer heel rustig en ontspannen van. Deze QM Hypnose-sessie was voor mij een bijzonder mooie ervaring. 

Dankbaar! 

Liefs Angélique