70 = 7 + 0 = 7

Oma 70 en Kleinzoons 7

Afgelopen week ben ik op deze aardse jaartelling 70 jaar geworden. Mijn kleinzoons, een tweeling, zijn 7 en ik zei tegen ze: oma is net zo oud als jullie want 7 + 0 = 7 En eerlijk gezegd voel ik het ook zo, ik kijk naar die wijze jongens die ook net als ik, al alles in zich hebben, daarmee bedoel ik een diep gevoel een trilling in weten uit het land van ooit. Maar ja in dit systeem zeggen ze dat dit niet waar is, je moet alles nog leren. En in zekere zin is dat ook zo, maar ja welke zin, een zingeving die ons met de paplepel wordt ingegoten van buiten af? Is dat wie ik ben en wat ik hier kom doen?

Ons brein wordt bestuurd door een elektrisch en elektromagnetisch veld. Vanuit het denken zijn het wiskundige geometrisch velden; ervaringen van deze wereld. Vanuit het hart zijn het organische geometrische velden (mandala velden); communicatievelden van de oorspronkelijke thuiswereld.

Een kind van 7, de energetische verbindingen tussen het hart en het hoofd zijn al aan het versluieren of veranderen. Systemisch worden we zo geïnstrueerd door school, de maatschappij, onze ouders / opvoeders dat we dienen te denken volgens bepaalde richtlijnen (mind controle), om te beantwoorden aan de eisen van volwassenen. Dan staat het denken steeds meer onder leiding van ons hoofd en de signalen uit ons hart worden steeds minder hoorbaar als er niet echt naar ons geluisterd wordt wat wij te vertellen hebben. Dan neemt het kind zijn gevoel ook steeds minder serieus. Het is zich (meestal) nog niet bewust dat alleen zijn eigen (harte) voelen een leidraad is om zijn eigen leven richting te geven.

Onze ware (lichtfrequentie)kracht wordt zo omgebogen van voelen naar louter denken volgens de richtlijnen, en dat is wie we niet zijn. En dan denken we te voelen, totdat we op zeker moment (en dat kan zomaar 70 of 7 zijn;-) beseffen dat voelen vanuit het hart een gouden godsvonk, of bronfrequentie of hoe je het maar noemt, is die onze ware pure liefde toont van wie we van oorsprong zijn. Soevereine en autonome mensen hier op aarde. En vanuit dat besef zetten we de hartlichtfrequentie kracht weer in ons denken en instrueren vandaar ons lijf vanuit wie we echt zijn. Dan werkt ons hart weer samen met ons denken; we stralen dat uit in deze wereld en de quantum fysica sluit hierop aan.

70 … ben ik geworden hier op deze aarde. Tja in dit lijf is dus 70 nu mijn getal maar vanuit mijn hartgevoel ben ik gewoon…. leeftijdsloos. Hier in deze realiteit zie je het wel aan me, ik ben geen 7 meer en dit lijf toont dat ook aan mij. Dit lijf is sterfelijk aldus dat is wat ik hier zie. En vanuit mijn hartsgevoel daar is een weten vanuit mijn oorsprong dat mijn bewustzijn in mijn wezenlijke-zijn oneindig is .

Ada de With 27-09-2024

1 gedachte over “70 = 7 + 0 = 7”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *